Aktuelle udstillinger

Kære  Grima-medlemmer.
Så har I den store chance til at være med i en medlemsudstilling, som også bliver en salgsudstilling, hvis I vil prøve at sælge jeres værker.

Det bliver i forbindelse med Grima’s kursusweekend på Samsø, at vi 14 dage før laver udstilling i Mårup galleri, Svenskgyden 1, Mårup, Samsø

Der vil være fernisering lørdag den 11. september 2021 og udstillingen vil være åben hver dag mellem kl. 13-17 og den bliver taget ned igen lørdag den 25. september efter kl. 17, så de af jer der er med på kursusweekenden kan få sine ting med hjem.

I kan sende jeres filt til: Anette Jansen, Mårup Skolegyde 15, Mårup, 8305 Samsø. Tlf. 29646391 eller aflevere til udstillingsudvalget, se bagsiden af bladet.

Jeres ting skal være vedhæftet tydelig navn og evt. pris.
I skal selv betale for tilbagesendelsen af jeres filtede ting.
Hvis det er muligt, vil vi i udstillingsudvalget gerne låne jeres filt til medlemmernes udstilling på Fredericia Messen den 29.-31. oktober 2021, dette er ikke en salgsudstilling, her efterlyser vi filt, også fra jer der ikke deltager på Samsø, men kontakt os i udstillingsudvalget.

Vi glæder os til at vise jeres filt frem på begge udstillinger.
Med kærlig filte hilsen
Udstillingsudvalget

Filteforeningen Grima // Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Ny Gothersgade 22 // 8700 Horsens